Ruime kamers in Khao Lak Guesthouse

Khao Lak Guest House biedt comfortabele, volledig uitgeruste kamers met veel waar voor je geld. Wij zijn gevestigd in het hart van Khao Lak aan de Bang Niang Road, op slechts 10 minuten lopen naar het strand en 2 minuten lopen naar de Bang Niang-markt en restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

Bang Niang ligt in het centrum van het Khao Lak-gebied. Het heeft kleine straatjes vol met winkels en restaurants: Thais, Japans, Mexicaans, Italiaans, Duits en streetfood. Het is allemaal op slechts 5 minuten lopen van Khao Lak Guest House. Zin in een drankje in de avond, er zijn genoeg kleine bars tot trendy beachclubs op het strand.

Kamers vanaf 750, – Baht per nacht

De kamers van Khao Lak Guest House zijn nieuw en ruim. Alle kamers hebben een eigen badkamer met een douche met koud en warm water. Een balkon om buiten uw kamer te ontspannen. De kingsize matrassen zijn comfortabel voor een goede nachtrust en de kamers hebben air-con en een ventilator. De grote koelkast heeft voldoende ruimte voor eten en houdt je drankjes koud. Of als u van koffie houdt, is er een warmwaterkoker in de kamer.

Khao Lak Guesthouse biedt verschillende diensten aan. Als u Khao Lak-gebied alleen wilt verkennen, huur dan een brommer bij Khao Lak Guest House. Het Nederlandese personeel is goed bekend met de omgeving en kan veel tips geven voor een aantal fantastische attracties. Wil je duiken of snorkelen? Of op zoek naar een landexcursie? Je kunt advies krijgen en je boeking maken met onze medewerkers.

King size bed at Khao Lak Guest House

King size bed at Khao Lak Guest House